top of page

AANBOD

* ONLINE 1-OP-1 COACH SESSIES

Om bewuster te worden van jezelf en daardoor meer grip te krijgen op je eigen leven, kun je bij mij terecht voor 1-op-1 coach sessies.

 

Deze begeleiding doe ik online via bijvoorbeeld Whatsapp videobellen of Zoom.

Daarbij maak ik gebruik van coaching technieken, adem oefeningen, yoga houdingen en yoga filosofie. Heel praktisch en volledig op jou afgestemd, op wat jij op dat moment nodig hebt.

Daarnaast krijg je ook achtergrond informatie om te lezen en vragen die je in je eigen tijd en tempo kunt beantwoorden. Alles met het doel om meer inzicht in jezelf te krijgen.

Ben je geïnteresseerd of ik iets voor jou kan betekenen?

Of heb je vragen?

Stuur me dan een mailtje: info@tannashyoga.com.

We zullen altijd eerst samen een online intake gesprek voeren om te bepalen of we een klik hebben. Zo niet, dan kan ik je helaas niet helpen. Als er wél een klik is, dan kunnen we bespreken welke invulling en frequentie van de sessies het beste is voor jou.

* ONLINE PROGRAMMA "BEWUSTER UIT JE BURN-OUT"

*** online programma in de maak ***

Op dit moment werk ik aan een online yoga en coaching programma speciaal voor vrouwen in een burn-out, die tussen de 35 en 55 jaar zijn, zonder kinderen.

Dit is de doelgroep waar ik me in eerste instantie op richt. Dat wil uiteraard niet zeggen, dat iemand die niet helemaal aan deze beschrijving voldoet, niet mee mag doen. Iedereen is van harte welkom.

Houd mijn website en sociale media in de gaten voor de vorderingen van dit programma.

Wil je liever persoonlijk op de hoogte worden gehouden per mail, stuur dan een mailtje naar: info@tannashyoga.com.

​​

bottom of page