top of page

AANBOD

ALGEMENE INFO

Alle begeleiding doe ik online via Zoom. Ben je benieuwd of ik iets voor jou kan betekenen of heb je andere vragen? Stuur me gerust een mailtje: info@tannashyoga.com.

We hebben altijd eerst samen een online intake gesprek (gratis) om te bepalen of het 'klikt'. Zo niet, dan kan ik je helaas niet helpen, maar je misschien wel doorverwijzen naar een collega. Als er wél een klik is, dan kunnen we bespreken welke invulling en eventueel frequentie van de sessies het beste is voor jou.

* ADEM SESSIES 1-OP-1

Om bewuster te worden van je eigen adem, beter te leren ademen en je adem als handvat te leren gebruiken, kan je bij mij terecht voor 1-op-1 adem sessies.

Hierbij maak ik gebruik van adem analyse, adem oefeningen en soms van yoga houdingen. Heel praktisch en volledig afgestemd op wat jij nodig hebt.

Adem sessie 1-op-1 investering:

- Adem sessie 1 uur € 88,00

- Adem sessie 1½ uur € 122,00

- 5 Adem sessies van elk 1 uur € 396,00

* ADEM REIZEN

Een zogenoemde ademreis kan je helpen om oude negatieve gewoonten en vastgezette emoties en trauma's los te laten en om je patronen en overtuigingen te veranderen.

Een ademreis duurt gemiddeld tussen de 1½ en 2 uur.

Ademreizen investering:

- Ademreis 1-op-1 € 133,00

- 5 Ademreizen 1-op-1 € 597,00

- Ademreis 2 personen € 197,00  (€ 98,50 p.p.)

- Groeps ademsessies worden aangekondigd via de maandelijkse Tannash Tips en Sociale Media (Facebook en Instagram)

* YOGA SESSIES 1-OP-1

Om meer lichaamsbewustzijn te ontwikkelen, bewuster te worden van jezelf en je beter in je lichaam te voelen, kan je bij mij terecht voor 1-op-1 yin en hatha yoga sessies.

 

Ook als je bijvoorbeeld van plan bent om online yoga video's te volgen, maar je graag eerst begeleiding wil bij het uitvoeren van de houdingen.

We bepalen in overleg welke yoga stijl je wil beoefenen en wat je wil bereiken.

Yoga sessie 1-op-1 investering:

- Yoga sessie 1 uur € 88,00

- Yoga sessie 1½ uur € 122,00

- 5 Yoga sessies van elk 1 uur € 396,00

* 1-OP-1 COACH SESSIES

Om meer grip op je leven te krijgen en bewuster te worden van jezelf, kan je bij mij ook terecht voor 1-op-1 coach sessies.

Daarbij maak ik gebruik van coaching technieken, adem oefeningen, yoga houdingen en yoga filosofie. Heel praktisch en volledig op jou afgestemd, op wat jij op dat moment nodig hebt.

Daarnaast krijg je ook achtergrond informatie om te lezen en vragen die je in je eigen tijd en tempo kunt beantwoorden. Alles met het doel om meer inzicht in jezelf te krijgen.

Coach sessie 1-op-1 investering:

- Coach sessie 1 uur € 88,00

- Coach sessie 1½ uur € 122,00

- 5 Coach sessies van elk 1 uur € 396,00

*** ONLINE PROGRAMMA'S IN DE MAAK ***

Houd mijn website en sociale media in de gaten voor de vorderingen van de online programma's.

Wil je liever persoonlijk op de hoogte worden gehouden per mail, stuur dan een mailtje naar: info@tannashyoga.com.

* ONLINE PROGRAMMA "EERSTE HULP BIJ BURN-OUT (EHBBO)"

Op dit moment werk ik aan een klein online programma speciaal voor mensen die net in een burn-out zitten.

Het is bedoeld om te gebruiken naast de hulp die je waarschijnlijk al krijgt via de werkgever of arbodienst. Alles wat mij zelf heeft geholpen in die eerste periode stop ik in dit programma, zodat jij er ook profijt van kan hebben.

 

* ONLINE PROGRAMMA "BEWUSTER UIT JE BURN-OUT"

Op dit moment werk ik aan een online yoga en coaching programma speciaal voor vrouwen in een burn-out, die tussen de 35 en 55 jaar zijn, zonder kinderen.

Dit is de doelgroep waar ik me in eerste instantie op richt. Dat wil uiteraard niet zeggen, dat iemand die niet helemaal aan deze beschrijving voldoet, niet mee mag doen. Iedereen is van harte welkom.

bottom of page